Promotie iPhone 6S evoMAG

Promoţie iPhone 6S evoMAG

Acum la evoMAG ai promoție la iPhone 6S, Procesor Apple A9, IPS LED-backlit Multi‑Touch 4.7″, 2GB RAM, 16GB flash, 12MP, Wi-Fi, 4G, iOS 9, prețul acestuia începând de la 2.999 RON, fiind redus cu 17%.

Intră pe magazinul online românesc și vezi ofertele: Promoție iPhone 6S pe evoMAG

Oferta face parte din campania evoLOVE: Îndrăgostiţi de oferte şi se desfaşoară în perioada 5 Februarie – 14 Februarie inclusiv. În cadrul acestei campanii clienţii beneficiază de oferte speciale (reduceri de până la 62%) la o gamă diversificată de produse: telefoane, componente PC, laptopuri(preţuri de la 999 lei), foto&video, televizoare(preţuri de la 449 lei), sport&fitness, electrocasnice şi îngrijire personala. În plus, în această perioadă a început concursul evoMAG te trimite la munte. Clienţii care achiziţionează produse de minimum 300 lei, indiferent de categorie, pot câştiga un weekend la munte pentru două persoane.

În cazul în care ai accesat acest articol şi observi că perioada menționată de noi a trecut, iar promoția ar trebui să fie încheiată, verifică oricum pagina promoției dând click pe link-ul de mai jos, deoarece cei de la evoMAG mai lasă disponibile promoțiile un timp chiar dacă perioada s-a terminat! 🙂

Vezi mai multe detalii despre promoţia Apple pe evoMAG: Promoție iPhone 6S pe evoMAG

Mai mult, dacă vreți să aflați mereu ultimele oferte și promoții pentru toate magazinele online din România sau dacă vreți să primiți cupoane pe care să le puteți folosi pentru anumite reduceri, urmăriți-ne cu încredere pagina de Facebook unde vom posta în fiecare zi ultimele cupoane, reduceri, oferte și promoții pentru magazinele românești!

Don't be shellfish...Share on Facebook7Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

No Comments

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Caută

Our Facebook page

Follow us on Twitter