Promoție Căști Stereo Tellur Trandy evoMAG

Promoție Căști Stereo Tellur Trandy evoMAG

Cei de la evoMAG au acum un super discount de 41% la Căștile Stereo Tellur Trandy Strip Line cu microfon.

Intră pe magazinul online românesc și vezi ofertele: Promoție Căști Tellur pe evoMAG

Căștile Stereo Tellur Trandy Strip Line pot fi achiziționate acum la un preț de 29 RON, acestea fiind reduse cu 41% (de la 49 Lei). Acestea sunt compatibile cu toate produsele de la Apple, precum și cu cele care au sistemul de operare Android sau Windows Phone, având o interfata jack de 3.5mm.

Dacă vrei să profiţi de această ofertă trebuie să te grăbești, deoarece ea expiră pe data de 30.09.2016 (aceasta fiind valabilă începând cu data de 27.08.2016).

Află mai multe detalii despre promoţia Tellur pe evoMAG: Promoție Căști Tellur evoMAG

În cazul în care ai accesat acest articol şi observi că perioada menționată de noi a trecut, iar promoția ar trebui să fie încheiată, verifică oricum pagina promoției dând click pe link-ul de mai jos, deoarece cei de la evoMAG mai lasă disponibile promoțiile un timp chiar dacă perioada s-a terminat! 😉

Mai mult, dacă vreți să aflați mereu ultimele oferte și promoții pentru toate magazinele online din România sau dacă vreți să primiți cupoane pe care să le puteți folosi pentru anumite reduceri, urmăriți-ne cu încredere pagina de Facebook unde vom posta în fiecare zi ultimele cupoane, reduceri, oferte și promoții pentru magazinele românești!

Don't be shellfish...Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

No Comments

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Caută

Our Facebook page

Follow us on Twitter