Promoție Căști SkullCandy Jib Black evoMAG

Promoție Căști SkullCandy Jib Black evoMAG

Cei de la evoMAG au acum un super discount de 29% la Căștile SkullCandy Jib Black.

Intră pe magazinul online românesc și vezi ofertele: Promoție SkullCandy Jib pe evoMAG

Căștile SkullCandy Jib Black pot fi achiziționate acum la un preț de 49 RON, acestea fiind reduse cu 29% (de la 69 Lei). Acestea sunt compatibile cu toate produsele de la Apple, precum și cu cele care au sistemul de operare Android sau Windows Phone, având o interfata jack de 3.5mm.

Dacă vrei să profiţi de această ofertă trebuie să te grăbești, deoarece ea expiră pe data de 02.09.2016 (aceasta fiind valabilă începând cu data de 29.08.2016).

Află mai multe detalii despre promoţia SkullCandy pe evoMAG: Promoție SkullCandy Jib evoMAG

În cazul în care ai accesat acest articol şi observi că perioada menționată de noi a trecut, iar promoția ar trebui să fie încheiată, verifică oricum pagina promoției dând click pe link-ul de mai jos, deoarece cei de la evoMAG mai lasă disponibile promoțiile un timp chiar dacă perioada s-a terminat! 😉

Mai mult, dacă vreți să aflați mereu ultimele oferte și promoții pentru toate magazinele online din România sau dacă vreți să primiți cupoane pe care să le puteți folosi pentru anumite reduceri, urmăriți-ne cu încredere pagina de Facebook unde vom posta în fiecare zi ultimele cupoane, reduceri, oferte și promoții pentru magazinele românești!

Don't be shellfish...Share on Facebook5Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

No Comments

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Caută

Our Facebook page

Follow us on Twitter