Promoție Card de memorie Kingston 32GB evoMAG

Promoție Card de memorie Kingston 32GB evoMAG

Cei de la evoMAG au acum un super discount de 56% la Cardul de memorie Kingston microSDHC 32GB (Clasa 10).

Intră pe magazinul online românesc și vezi ofertele: Promoție Card de memorie Kingston pe evoMAG

Cardul de memorie Kingston poate fi achiziționat acum la un preț de 68,63 RON, acesta fiind redus cu 56% (de la 156,40 Lei). Acesta face parte din Clasa 10, adică are o rată de transfer de până la 90 Mb/s.

Dacă vrei să profiţi de această ofertă trebuie să te grăbești, deoarece ea expiră pe data de 05.10.2016 (aceasta fiind valabilă începând cu data de 01.10.2016). 🙂

Află mai multe detalii despre promoţia Kingston pe evoMAG: Promoție Card de memorie Kingston evoMAG

În cazul în care ai accesat acest articol şi observi că perioada menționată de noi a trecut, iar promoția ar trebui să fie încheiată, verifică oricum pagina promoției dând click pe link-ul de mai jos, deoarece cei de la evoMAG mai lasă disponibile promoțiile un timp chiar dacă perioada s-a terminat!

Mai mult, dacă vreți să aflați mereu ultimele oferte și promoții pentru toate magazinele online din România sau dacă vreți să primiți cupoane pe care să le puteți folosi pentru anumite reduceri, urmăriți-ne cu încredere pagina de Facebook unde vom posta în fiecare zi ultimele cupoane, reduceri, oferte și promoții pentru magazinele românești!

Don't be shellfish...Share on Facebook6Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

No Comments

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Caută

Our Facebook page

Follow us on Twitter