Promoţie Acumulator extern Esperanza Joule evoMAG

Promoţie Acumulator extern Esperanza Joule evoMAG

La evoMAG este o super reducere de 41% la Acumulatorul extern Esperanza Joule, 2200 mAh.

Intră pe magazinul online românesc și vezi ofertele: Promoție Acumulator extern Esperanza pe evoMAG

Acumulatorul extern Esperanza Joule poate fi achiziționat acum la un preț de 17 RON, acesta fiind redus cu 41% (de la 29 Lei). Acumulatorul are un port USB si o durata de reincarcare a bateriei de 5-6 ore. De asemenea, este compatibil cu orice device.

Dacă vrei să profiţi de această ofertă trebuie să te grăbești, deoarece ea expiră pe data de 03.10.2016 (aceasta fiind valabilă începând cu data de 29.09.2016).

Află mai multe detalii despre promoţia Esperanza pe evoMAG: Promoție Acumulator extern Esperanza evoMAG

În cazul în care ai accesat acest articol şi observi că perioada menționată de noi a trecut, iar promoția ar trebui să fie încheiată, verifică oricum pagina promoției dând click pe link-ul de mai jos, deoarece cei de la evoMAG mai lasă disponibile promoțiile un timp chiar dacă perioada s-a terminat! 🙂

Mai mult, dacă vreți să aflați mereu ultimele oferte și promoții pentru toate magazinele online din România sau dacă vreți să primiți cupoane pe care să le puteți folosi pentru anumite reduceri, urmăriți-ne cu încredere pagina de Facebook unde vom posta în fiecare zi ultimele cupoane, reduceri, oferte și promoții pentru magazinele românești!

Don't be shellfish...Share on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

No Comments

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Caută

Our Facebook page

Follow us on Twitter